Gjykata Speciale konfirmon aktakuzën ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt

Gjykata Speciale ka njoftuar se ka konfirmuar aktakuzën ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt. Më 11 dhjetor 2020, Gjykatësi i Procedurës Paraprake i Dhomave të Specializuara të Kosovës ka konfirmuar aktakuzën e parashtruar më 30 tetor 2020 nga Prokurori i Specializuar kundër Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt për vepra penale kundër administrimit të drejtësisë, pengim … Continue reading Gjykata Speciale konfirmon aktakuzën ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt