Gjendje e tmerrshme afër një shkolle në Gjakovë

Oborri i shkollës fillore “Isa Boletini” në Osek Hylë të Gjakovës është në gjendje të mjerueshme.

Në fotografitë e siguruara nga KALLXO.com shihen mbeturina inerte.

Këto mbeturina gjenden në oborrin e kësaj shkolle dhe kontakti i fëmijëve me to është i përditshëm për shkak se nuk ka ndonjë rrethojë ndarëse.

 

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Europian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Europian.