Ilustim

Gjendet mjet shpërthyes në Shtime

Dje në Shtime është raportuar nga një qytetar se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

Njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes ndërsa dhe sipas njoftimit, njësiti për deminim i KFOR-it dhe FSK-së kanë tërhequr mjetin e dyshuar