Rektorati

foto; Denis Sllovinja

Gjashtë burra në garë për rektor të UP-së

Në konkursin për rektor të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, kanë aplikuar gjashtë burra dhe asnjë grua.

KALLXO.com mëson se kandidatët që kanë aplikuar në konkursin për rektor janë: Ilir Tolaj, But Deda, Salih Salihu, Sefer Avdijaj, Ermir Rogova, Qerim Qerimi.

Konkursi për rektor ka qenë i hapur deri më 7 nëntor, në ora 16:00.

Naser Sahiti është shkarkuar nga pozita e rektorit të UP-së më 21 tetor 2022, ndërsa ushtruese e detyrës së rektores është emëruar Luljeta Plakolli-Kasumi.

Deri sot, gjashtë kandidatë aplikuan për rektor të Universitetit të Prishtinës