Qeli burgu - Foto: REL/Shutterstock

Gjakovë, i ndaluari dëmton pajisjet sanitare dhe murin ndarës në stacionin policor

Një person i ndaluar nga Policia po akuzohet se derisa ishte në Qendrën e Mbajtjes në stacion policor, ka dëmtuar pajisjet sanitare dhe murin ndarës në mes të dhomave.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.

Rasti, i cili po trajtohet si dëmtim i pronës, ka ndodhur dje rreth orës 8:00.