Gërvalla – Tahirit: Gjykatën Speciale e keni votuar ju, ajo nuk ka pikur nga qielli – VIDEO

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka bërë një fjalim në Kuvendin e Kosovës drejtuar Partisë Demokratike të Kosovës. Ajo akuzoi që PDK është përgjegjëse për instalimin e korrupsionit dhe krijimin e Gjykatës Speciale. “Po ju drejtohem juve deputetëve të PDK se korrupsioni nuk është shpikje e jona dhe nuk është narrativë e Serbisë … Continue reading Gërvalla – Tahirit: Gjykatën Speciale e keni votuar ju, ajo nuk ka pikur nga qielli – VIDEO