Fushë-Kosovë, rrahet nga ish-bashkëshorti

Një qytetare ka raportuar në Polici se pas një mosmarrëveshjeje është sulmuar fizikisht nga ish-bashkëshorti.

Rasti, sipas Policisë, ka ndodhur të premten rreth orës 23:30.

Viktima nuk ka pasur lëndime të dukshme por ka pranuar ndihmën mjekësore.

I dyshuari nuk është arrestuar dhe mbetet qe i njëjti te intervistohet në ditët në vijim për shkak te pamundësisë që të paraqitet në stacionin policor.

Rasti në procedurë të rregullt.