Fushata zgjedhore politikanët shpërfillin masat anti- COVID

Udhëheqësit institucionalë të Kosovës dhe të partive politike në vend nuk janë duke i përfillur masat anti-COVID, në tubimet elektorale që po i zhvillojnë në komuna të ndryshme për zgjedhjet e 14 shkurtit. Ushtruesja e detyrës së Presidentes, Vjosa Osmani ka publikuar një fotografi nga Vushtrria, në tubimin e saj bashkë me kryetarin e Lëvizjes … Continue reading Fushata zgjedhore politikanët shpërfillin masat anti- COVID