Ilustrim: Poqi elektrik

Fshatrat dhe qytetet që nesër nuk do të kenë rrymë 4 deri 8 orë

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve për zgjerimin dhe përforcimin e rrjetit elektrik dhe selektimit të kabllove do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokalitete.

Një pjesë e Podujevës parashihet të mbetet pa rrymë deri në 8 orë, në disa pjesë të Prishtinës dhe disa lokalitete të Fushë-Kosovës 4 orë.

Ky është orari i ndërprerjes dhe vendet që do të mbesin pa rrymë.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 28-09-2020

1.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne  projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 te ndërprehet:

Dalja 10kV J21 Apollonia   (kodi: 10000013) prej orës   09:00 – 13:00

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit dhe Shtypshkronja Dinor.

Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.

3.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 te ndërprehet:

Dalja 10kV J19 Semitronix (kodi: 10000012) prej orës 09:00 – 13:00

Vendet: Simetronix.

Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.

4.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 te ndërprehet:

Dalja 10kV J17 Bercom (kodi: 10000011) prej orës 09:00 – 13:00

Vendet: Bercom.

Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensinit të mesëm.

5.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 te ndërprehet:

Dalja 10kV J14 Jumco(kodi: 10000004) prej orës   09:00 – 13:00

Vendet: Jumko, Zona Industriale- një  pjesë.

Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 28-09-2020

1.

NS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli  (Kodi 15018007) nga ora 09:00 – 13:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së betonit 12/1600 dhe lidhja e rrjetit të ri 10kV.