Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

FOTOLAJM – "Asnjë më shumë", protestë në kujtim të Sabahate Morina-Sopit

Dhjetëra qytetarë kanë përkujtuar sonte Sebahate Morina-Sopin, gruan që ditë më parë u vra nga ish-bashkëshorti në lagjen “Kalabria” në Prishtinë.

Qytetarët kanë mbajtur pankarta me emrin e të ndjerës dhe me mbishkrimin ‘Asnjë më shumë’, ndërsa afër fotografisë së saj kanë vendosur lule e kanë ndezur qirinj.

Kjo formë e protestës u mbajt në sheshin “Skënderbeu”, pranë objektit të Qeverisë.

Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com