Fotografi të krimit mjedisor në Liqenin e Batllavës

Peisazhin e një nga lumenjve më të vizituar të Kosovës po e prishin mbeturinat.

Një qytetar ka dërguar në adresë të KALLXO.com disa fotografi të shkrepura sot gjatë ditës në Liqenin e Batllavës.

Në fotografi shihen për rreth liqenit mbeturina të cilat duken se janë lënë aty nga njerëzit që kanë vizituar së fundmi  këtë liqe.

Fotografitë janë realizuar nga Valdet Ibishi.

Foto: Valdet Ibishi

 

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Europian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Europian.