Fotografët e viteve '90

Sonte në #KallxoPernime, ndiqeni debatin me fotografët e viteve ’90.

– Katër fotografët që kanë kontribuar në ekspozitën “Reporting House” diskutojnë̈ për punën që eshtë̈ bërë̈ për të dokumentuar ngjarjet e viteve ’90.

– Cilat janë sfidat e ruajtjes së arkivave të atyre që fotografuan momentet historike të Kosovës dhe kush duhet ta bëjë këtë?

– Si u ndërtua imazhi i Kosovës që e bëri raportimin e mediave të huaja në Kosovë të jetë aq intensiv në vitet ‘90?

Cilat vende u përdoren për organizmin e ekspozitave dhe debateve gjatë viteve ’90-të kur shqiptarët u përjashtuan prej institucioneve publike?

Emisioni po transmetohet sonte në RTV Dukagjini dhe në KALLXO.com.