FOTO - Vërshimet në Shtime

Vërshime dhe përmbytje ka pësuar edhe komuna e Shtimes pas reshjeve të vazhdueshme të shiut dhe borës që kanë mbizotëruar në vend.

Një qytetar ka dërguar disa fotografi në redaksinë e KALLXO.com

Në pamje shihet gjendja e shtëpive dhe tokave buqësore të mbushura me ujë.

Këto janë fotografitë nga Shtimja: