FOTO - Vërshimet në rrugët e fshatit Banullë të Lipjanit

Fshati Banullë e komunës së Lipjanit është mesin e vendeve të shumta që janë prekur nga vërshimet pas reshjeve të vazhdueshme të shiut dhe borës që po mbizotërojnë në vend.

Një qytetar ka dërguar disa fotografi nga ky fshat në të cilat shihen rrugët e përmbytura nga uji.

Në pamje shihet se kjo gjendje po e vërshtirëson qarkullimin e qytetarëve me automjete.

Këto janë fotografitë nga fshati Banullë e Lipjanit:

Fshati Banullë, Lipjan – Janar 2021
Fshati Banullë, Lipjan – Janar 2021
Fshati Banullë, Lipjan – Janar 2021
Fshati Banullë, Lipjan – Janar 2021