(FOTO) Për 1 Maj vendosen pankarta nëpër disa pjesë të Prishtinës

Disa pankarta në objekte të ndryshme në qytetin e Prishtinës janë vendosura nga Grupi Anarko-Sindikalist i Prishtinës në shënim të Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve.

“Prej nalt s’bijnë paret, bijnë punëtorët” dhe “Puna e papaguar e grave e mbanë shtetin” janë disa prej pankartave.

Nga ora 12 do të mbajnë edhe një protestë në sheshin “Zahir Pajaziti” në kryeqytet.

Paraprakisht nga ora 11 u mbajt një protestë nga Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat.

1 Maji është dita që në të gjithë botën i kushtohet punëtorëve.

Kjo lindi nga lufta e tyre për të kërkuar dhe siguruar të drejtat, liritë dhe kushtet e punës e të jetesës.