(FOTO) Mbeturinat zënë vend afër kontejnerëve bosh në Lagjen e Spitalit

Një pamje e pahijshme është hasur në Lagjen e Spitalit gjatë ditës së sotme.

Ndonëse kontejnerët përgjatë rrugës “Muhamet Çami” gjendeshin të zbrazur, qytetarët kanë gjetur një vend afër tyre që të hedhin mbeturinat e tyre, përkatësisht mbrapa kontejnerëve.

Në redaksinë e KALLXO.com kanë arritur disa pamje nga aty.

 

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Evropian.