Foto e përbashkët e çiftit presidencial të Kosovës dhe të SHBA-së

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka publikuar një fotografi me presidentin e Shteteve të  Bashkuara të Amerikes, Joe Biden.

Në fotografi janë çifti presidencial i Kosovës, Vjosa dhe Prindon Sadriu, dhe çifti presidencial i Shteteve të Bashkuara, Joe dhe Jill Biden.

“Miqësi e përhershme dhe partneritet i palëkundur me SHBA-të” – ka qenë përshkrimi që Vjosa Osmani i ka dhënë kësaj fotografie.