(FOTO) Dogana e Kosovës konfiskon 5 ton duhan

Pesë ton duhan i papërpunuar, është konfiskuar nga Dogana e Kosovës. KALLXO.com, ka siguruar foto të kamionit i cili dyshohet ta ketë transportuar dhe futur këtë sasi të duhanit në Kosovë.

KALLXO.com është duke pritur përgjigje më të hollësishme për këtë rast nga Dogana e Kosovës dhe Policia.