Mbeturinat në fshatin Manastirc, në Ferizaj, 13 prill 2021

(FOTO) Deponitë e mbeturinave në fshatra të Ferizajt

Mbeturinat në fshatrat e Ferizajt kanë mbuluar hapësirat gjelbëruese.

Disa deponi ilegale të mbeturinave janë krijuar në fshatin Varosh, Greme dhe në Manastirc.

KALLXO.com ka vizituar këto fshatra dhe ka parë nga afër këto deponi.

Më poshtë mund të shihni disa fotografi.

Mbeturinat në fshatin Greme, në Ferizaj, 13 prill 2021
Mbeturinat në fshatin Manastirc, në Ferizaj, 13 prill 2021
Mbeturinat në fshatin Varosh, në Ferizaj, 13 prill 2021

KALLXO.com edhe më parë pati raportuar në lidhje me papastërtitë në këtë qytet, ndërsa disa prej deponive ilegale të mbeturinave u pastruan pas raportimit.

Ferizaj vendi ku mbeturinat ‘bëjnë strofull’