(FOTO) Autoblinda të Policisë së Kosovës në hyrje të Mitrovicës

Ekipe të njësive speciale të Policisë së Kosovës, në orët e hershme të mëngjesit janë vendosur në disa pika në veri të Kosovës.

Kjo për shkak të informacioneve se disa persona në veri të Kosovës janë nisur drejt Jarinjës pa vendimit të MPB për zëvendësimin e tabelave të Serbisë me ato të përkohshme të Kosovës.

Përveç në Zubin Potok dhe Leposaviç forca të Policisë së Kosovës janë parë edhe në hyrje të Mitrovicë.

 

 

(VIDEO) Njësitë speciale vendosen në veri të Kosovës