FMN kundër prekjes së parave të Trustit

Kursimet e qytetarëve që grumbullohen në Fondin e Kursimeve Penionale të Kosovës nuk duhet të preken. Ky është qëndrimi i rishprehur nga Fondi Monetar Ndërkombëtarë (FMN) së fundmi. Institucioni më i madh financiar në botë tha se lufta dhe pandemia ndikuan në fushë fusha të ekonomisë kosovare. “Stafi i FMN-së shprehi kundërshtimin e fortë për … Continue reading FMN kundër prekjes së parave të Trustit