Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Fillon periudha e votimit përmes postës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se ka filluar periudha e votimit përmes postës nga sot 15 shtator dhe përfundon më 15 tetor.

Gjatë kësaj periudhe, të drejtën për të votuar përmes postës e kanë të gjithë aplikuesit e regjistruar suksesshëm si votues jashtë Kosovës gjatë periudhës së zhvilluar nga data 10 korrik deri më 18 gusht. Numri i aplikuesve të cilët janë regjistruar suksesshëm si votues jashtë Kosovës dhe që mund të votojnë përmes postës është: 15 mijë e 532.

Fletëvotimet dhe të gjitha detajet se si votohet përmes postës janë të publikuara në këtë vegzë: https://www.kqz-ks.org/sherbimet-per-votuesit/votimi-me-poste/

Fletëvotimet përmes postës duhet të pranohen nga KQZ-ja më së largu deri më 15 tetor 2021.

Raporti i ekspertëve të BE-së, telashet që i karakterizuan zgjedhjet e 14 shkurtit