Pistoleta e konfiskuar nga policia

Ferizaj: Vidhet ari dhe pistoleta

Një pistoletë e tipit ‘Beretta’ me 100 fishekë dhe një sasi ari janë vjedhur nga shtëpia e një qytetari në Ferizaj.

Ngjarja sipas policis ka ndodhur mbrëmë 30 mintua para mesntatës ndërsa të dyshuarit ende nuk janë identifikuar.

Raporti për ngjarjen saktëson se hajnat depëruan nga një dritare në shtëpinë e viktimës dhe nga aty u larguan me arin i cili sipas pronarit ka një vlerë prej 1300e euro dhe me pistoletën e cila ishte me leje.