Foto: REL/Shutterstock

Ferizaj, arresohet pasi ia pubikon viktimës fotografitë

Një person është arrestuar dje në Ferizaj për kanosje dhe fotografim të paautorizuar.

Sipas njoftimit të policisë, i dyshuari për këtë rast, i ka publikuar viktimës disa fotografi dhe e ka kanosur atë.

I dyshuari për këtë rast, familjes së viktimë me telefon iu ka dërguar mesazhe me përmbajtje kanosëse.

Pas intervisitmit, me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.