Falja e Bajramit në Durrës u bë në sheshin pranë xhamisë 

Pas agjërimit të muajit të Ramazanit, besimtarët myslimanë sot festojnë festën e Fitër Bajramit. Në Durrës falja është bërë edhe në sheshin jashtë xhamisë për shkak të numri të madh të besimtarëve.

 

Fitër Bajrami pason Muajin e Shenjtë të Ramazanit gjatë të cilit, sipas besimit islam, agjërohet 30 ditë, në shenjë sakrifice dhe përkushtimi ndaj Zotit./21Media

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!