Erdogan: Alepo nuk guxon të përsëritet

Presidenti turk, Rexhep Tayyip Erdogan tha se Turqia po zhvillon bisedime me Iranin dhe Rusinë për të ndalur përsëritjen e katastrofës humanitare në Idlib, e cila kishte ndodh në Aleppo. “Në Idlib të Sirisë nuk duhet përsëritet katastrofa humanitare që ndodhi në Aleppo në vitin 2016”, tha Erdogan. Erdogan u takua me ministrin e jashtëm iranian, Mohammad Jaëad Zarif dhe një takim i udhëheqësve të Turqisë, Rusisë dhe Iranit është planifikuar të mbahet në shtator.