Selia e OShP-së. Foto: Kallxo.com

Emrat e kandidatëve për bord të Organit Shqyrtues të Prokurimit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ia ka dërguar Kuvendit propozimin për kandidatët për kryetar dhe anëtarë të bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Kërkesën për propozim e ka prezantuar zëvendëskryeministri Besnik Bislimi por emrat e tyre nuk u bënë të ditur.

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu, për KALLXO.com ka bërë të ditur listën e gjatë me emrat e kandidatëve për bord të OShP-së, të cilët janë si në vijim:

 1. Burim Sadiku, Kryetar;
 2. Ardian Behra, Kryetar;
 3. Adem Spahiu, Kryetar dhe Anëtar;
 4. Ruzhdi Morina, Kryetar dhe Anëtar;
 5. Hasim Krasniqi, Kryetar dhe Anëtar;
 6. Avdullah Hoti, Kryetar dhe Anëtar;
 7. Flakron Abdullahu, Anëtar;
 8. Boban Petkovic, Anëtar;
 9. Dardan Çela, Anëtar;;
 10. Nexhat Pireva, Anëtar;;
 11. Besim Bajraktari, Anëtar;
 12. Batisha Ibrahimi, Anëtar;
 13. Kimete Gashi, Anëtare;
 14. Sadik Kryeziu, Anëtar;;
 15. Gazmend Gashi, Anëtar;
 16. Faruk Rexhaj, Anëtar;;
 17. Kastriot Feka, Anëtar;
 18. Agron Berisha, Anëtar;
 19. Bujar Lushaku, Anëtar;
 20. Vjosa Gradinaj –Mexhuani, Anëtare;
 21. Agron Behrami, Anëtar;
 22. Sabrie Bullatovci, Anëtare;
 23. Vjollca Kurtishaj, anetare;
 24. Erëleta Popaj, anetare;
 25. Shqipe Hoti, anetare;
 26. Ardita Morina, anetare;
 27. Bujar Lushaku, anetar dhe
 28. Pranvera Maloku, anetare.