Ekzekutivi miraton propozimin për emrat e bordit të përkohshëm të KRU “Mitrovica"

Qeveria e Kosovës i ka miratuar propozimet me emrat e bordit të dërkohshëm i drejtorëve të Ujësjellësit “Mitrovica”.

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli,bëri të ditura emrat e anëtarëve: Kryesues Zjadin Lutolli dhe anëtarë Teuta Ukshini-Aliu, Kumrije Kelmendi- Aliu dhe Fadil Berisha.

Qeveria e Kosovës sot gjithashtu i ka miratuar propozimet me emrat e bordit të përkohshëm të drejtorëve të ndërmarrjes publike KRU “Gjakova”.