Ekspozita ‘Loja’ hapet sot në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Sot në Galerinë e Ministrisë së Kulturës hapet ekspozita “Loja” e artistit Nusret Salihamixhiqi.

Ekspozita është kuruar nga Jakup Ferri dhe hapet në ora 19:00.

Në këtë ekspozitë do të ekspozohen vepra më të realizuara të piktorit tashmë të ndjerë, Nusret Salihamixhiqi (1931 – 2011).

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më datën 26 korrik 2022.

Foto: GMK