Edi Demaj, investitor në IT. Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Eksperti i IT - Zafir Berishës: Koordinimi ka vlerë, por duhet të kesh çka të koordinosh

Sipërmarrësi dhe investitori i teknologjisë informative, Edi Demaj, ka thënë në emisionin “Jeta në Kosovë” se ekipi që merret me siguri kibernetike duhet të jetë shumë i përgatitur.

“Për me u marrë me sigurinë kibernetike duhet me qenë një ekip tepër i përgatitur. Nuk po them që koordinimi nuk ka vlerë, por po them që duhet me pas çka me koordinuar”, tha ai.

“Politika e Kosovës për mua marrë me këtë fushë edhe Agimi me pas me kënd me bisedu është diçka që duhet edhe mbi këta me mësu se çka është siguria kibernetike sepse është luftë tepër e madhe dhe duhet me iu dhënë vlerë e madhe për këtë”, shtoi Demaj.

 

.