Edhe sot Kosova përballet me reduktime të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se aktualisht ka reduktime të energjisë elektrike me kërkesë të KOSTT-it.

Ndonëse njoftimit nga Ministria e Ekonomisë për arritje të bashkëpunimit me Shqipërinë dhe ndërprerjen e kufizimeve të energjisë për qytetarët.

KALLXO.com ka dërguar pyetje në KOSTT për arsyen e udhëzimit të KEDS-it për ndërprerjen e energjisë elektrike.

Edhe dje është raportuar për reduktime të rrymës, këtë për KALLXO.com e ka konfirmuar zëdhënësi i KEDS, Viktor Buzhala.

 

Kriza energjetike, pak shpresë për dimër të lehtë