Edhe sot ajri i ndotur në Prishtinë

Edhe sot po vazhdon të jetë ajri i ndotur në kryeqytet.

Këtë po e tregon matësi i ndotjes së ajrit, i vendosur në afërsi të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë në Prishtinës.

Në ekran janë treguar edhe sasia e kemikaleve të ndryshme që gjenden në ajër.

Në ekran shihet se matja e ajrit për herë të fundit është bërë në orën 11:19 minuta.

Muajin e kaluar, Ministria e Mjedisit ka vendosur ekrane nëpër disa pjesë të qytetit ku paraqitet niveli i cilësisë së ajrit në kohë reale.

Cilësia e ajrit si e ndotur në Prishtinë është shënuar edhe gjatë vitit që e lamë pas.

Vendosen ekranet për publikimin e të dhënave të cilësisë së ajrit