Edhe një i infektuar me COVID-19 në Fushë Kosovë

Komunës së Fushë Kosovës sonte i është shtuar edhe një i infektuar me coronavirus.

Ndërsa në nivel vendi sonte kanë rezultuar edhe 11 raste të reja, si dhe dy të tjerë janë shëruar.

Deri sot janë 1158 të infektuar me COVID-19, 876 të shëruar dhe 30 të vdekur.

Më 13 mars rezultoi rasti i parë në Kosovë i infektuar nga kjo pandemia, tash e tre muaj në Instituti Kombëtar të Shëndetit Publikë për çdo ditë janë bërë rezultate nga të gjitha komuna e vendit.

Në nivel global, nga data 31 dhjetor 2019 deri më 05 qershor 2020 sipas Ëorldometers, janë raportuar gjithsej 6.755.572 raste të COVID-19 dhe 394.874 raste të vdekjes.

Rriten shifrat e të infektuarve me coronavirus

.