Dyshohet se u sulmua seksualisht një vajzë në Skenderaj

Një vajzë nga Skenderaj ka raportuar në polici se është sulmuar seksualisht.

Sipas policisë, palët janë intervistuar dhe rasti ka vazhduar në procedurë të rregullt.

Policia nuk ka dhënë detaje të kohës kur ka ndodhur rasti.