Dyshimet se polici u përfshi në aferën e abuzimit seksual të së miturës - LIVE

Në emisionin e sotëm “Kallxo Përnime” po transmetohen detaje të reja të arrestimit të një zyrtari policor, i cili dyshohet se është përfshirë në një aferë të abuzimit seksual të një të miture.

Si kishin arritur të merrnin informacionin Prokuroria e Gjilanit në lidhje me rastin?

Cilat masa të fshehta u përdorën për të zbardhur përfshirjen e policit në sulmin seksual ndaj të miturës?

Pse duhet të ketë më shumë fushata vetëdijësuese për të inkurajuar viktimat të raportojnë sulmet, ngacmimet dhe abuzimet seksuale?

Cila kategori është më e prekura nga sulmet dhe ngacmimet seksuale?

Pse provat që u gjetën në hetimin e rastit të zyrtarit policor janë të rëndësishme për Inspektoratin Policor të Kosovës dhe Prokurorisë në Gjilan?