Dyshime të mëdha për ‘tren bullgar’ në Skenderaj, tetë fletëvotime të pavulosura

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka konstatuar se tetë fletëvotime kanë qenë të pavulosura në kutinë e votimit për kryetar të Komunës së Skenderajt. Ankesat janë të parashtruar nga subjekti i Bekim Jasharit, i cili kishte ngritur dyshimet për parregullsi dhe vjedhje të votave të sistemit të “trenit bullgar” gjatë procesit zgjedhor më … Continue reading Dyshime të mëdha për ‘tren bullgar’ në Skenderaj, tetë fletëvotime të pavulosura