Duda Balje prezanton listën e kandidatëve për deputetë

Kryetarja e Listës së Bashkimit Socialdemokrat, Duda Balje ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Balje përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur se në këtë listë janë 25 kandidatë.

“Lista e Bashkimit Social Demokratik është e gatshme, me njerëz të rinj të arsimuar dhe me një përvojë që drejtojnë energjinë drejt suksesit”, ka shkruar ajo më tej.

Ajo po ashtu ka treguar edhe planet e partisë në këto zgjedhje.

“Planet që kemi për periudhën e ardhshme janë të njëjta me stimulimin aktual që do të bëjmë më shumë përpjekje dhe energji, ne planifikojmë të ndërtojmë shtëpi për familjet e rrezikuara financiarisht, rindërtimin e ndërtesave ekzistuese të shtëpive të vjetra dhe oronulare. Ne vazhdojmë përqendrimin e tyre tek të rinjtë ku kemi lënë si dhe luftën për bashkëpunim më të mirë me boshnjakët për ne vendet fqinje. Ne do të punojmë në përmirësimin e infrastrukturës, kulturës dhe arsimit”, shtoi ajo.

Zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në Kosovë do të mbahen te dielën e 14 shkurtit.