Duda Balje

Duda Balje kërkon falje që kishte votuar për themelimin e Gjykatës Speciale

Deputetja e minoritetit boshnjak në Kosovë, Duda Balje, ka kërkuar falje që ka votuar për themelimin e Gjykatës Speciale.

Balje përmes një postimi në Facebook ka kërkuar falje publike që ka dhënë votën pro themelimit të Gjykatës Speciale, e cila javëve të fundit ka filluar me arrestimin e pjesëtareve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Po ashtu, Balje ka shkruar se është tmerruar me veprimet e sotme të Gjykatës Speciale gjatë arrestimit të Jakup Krasniqit.

Lexoni më poshtë postimin e plotë të deputetës Duda Balje:

Baca Jakup është vet LIRIA !

Jam thellësisht e tmerruar me format e veprimit të sotëm ndaj Baces Jakup dhe familjes së tij!

Kërkoj falje publike që atëherë e votova këtë ” gjykatë speciale”!

Më vjen shumë keq, sinqerisht që votuam atë botë !