Drenas, vidhen panele solare në vlerë rreth 4 mijë euro

Një burrë në fshatin Arllat të Gllogocit është arrestuar për shpërdorim të pasurisë.

Sipas raportit të Policisë, personi i arrestuar kishte marrë panele solare me vlerë rreth 4,000 mijë euro dhe nuk i kishte kthyer më.

I dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.