Drejtori i Haskukës me aktakuzë, jep dorëheqje

Refik Shaqiri, nuk do të jetë më Drejtor për Kadastër dhe Gjeodezi në Komunën e Prizrenit. Këtë e ka bërë të ditur Mytaher Haskuka në një postim në profilin e tij në Facebook. “Drejtori i Gjeodezisë dhe Kadastrit, doktor Refik Shaqiri, do të vazhdojë karrierën e tij në sistemin e shëndetësisë publike”, ka njoftuar Haskuka. … Continue reading Drejtori i Haskukës me aktakuzë, jep dorëheqje