Drejtori i Doganës flet për kontrabandën, arrestimet e doganierëve, mashtrimin me celularë e me kilometrat e automjeteve

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me drejtorin e ri të Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu. Llugaliu ka folur për sfidat në ndalimin e kontrabandës, rritjen e efikasitetit në zhdoganimin e mallrave dhe shumë shqetësime të tjera. Ditë me parë emisioni ‘Kallxo Përnime’ ka transmetuar një hulumtim rreth makinerive që përdoren për prodhimin e … Continue reading Drejtori i Doganës flet për kontrabandën, arrestimet e doganierëve, mashtrimin me celularë e me kilometrat e automjeteve