Ilustrim

Dragash, fermerit ia vjedhin 100 dele

Një burrë ka lajmëruar policinë se  i janë vjedhur 100 dele në Dragash.

Me vendim të prokurorit rasti është inicura dhe javën e kaluar janë arrestuar dy persona të dyshur në Prizren për këtë vjedhje dhe me vendim të prokurorit kujdestar, të dyshuarve u është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë.