Dosja – Veprimet inkriminuese të të arrestuarve të radhës në rastin ‘Brezovica’

Nga 30 ditë paraburgim ka kërkuar Prokuroria e Ferizajt për të arrestuarit e ditës së djeshme në rastin e njohur si ‘Brezovica’. Të arrestuarit e fundit në rastin ‘Brezovica’ janë: Berat Lahu, Shukri Shabani, Gani Berisha, Sami Sinani, Labinot Vitia, Gëzim Sinani dhe Salih Sinani. Në kërkesën e Prokurorisë për caktimin e paraburgimit që e … Continue reading Dosja – Veprimet inkriminuese të të arrestuarve të radhës në rastin ‘Brezovica’