Dosja e kokainës - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni pamje ekskluzive të një prej operacioneve më të mëdha të Policisë së Kosovës kundër trafikut të drogës.

Në emision jepen detaje për kapjen e 400 kilogramëve kokainë në oborrin e një kompanie në Lipjan.

Si kishte hyrë kamioni me 400 kilogramë kokainë në Kosovë?

Nga cili vend ishte nisur dërgesa me drogë?

A dihet destinacioni final i 400 kilogramëve kokainë?

Cilat institucione ndërkombëtare kanë qenë të përfshira në këtë operacion?

Në lidhje me këtë rast japin versionet e tyre prokurori i rastit, Valdet Gashi, kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale, Blerim Isufaj si dhe Basri Shala nga Policia e Kosovës.