Dosja e fajdeve në Pejë - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet hulumtimi rreth fajdeve në Pejë.

Në emision shfaqen pamje të arrestimit të personave të dyshuar për fajde.

Si u kryen negociatat mes viktimës dhe të dyshuarit?

Prokurori tregon për masat e fshehta që zbuluan grupin e dyshuar për fajde.

Në pjesën e dytë të emisionit trajtohet çështja e zbatimit të Ligji të dygjuhësisë në institucionet e Kosovës dhe cilat janë vështirësitë dhe të metat e përkthimit të dosjeve në institucione.