Donald Trump lë Shtëpinë e Bardhë - FOTO

Pak minuta më herët Presidenti Donald Trump ka lënë Shtëpinë e Bardhë.

Ai dhe bashkëshortja e tij Melania Trump do përcillen me një helikopter të presidencës për në Florida.

Donald Trump nuk do marr pjesë në ceremoninë e Inaugurimit të pasardhësit të tij, Joe Biden.