Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

(Dokument) Vendimi për shkarkimin e Ngadhnjim Kastratit

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës në një mbledhje të mbajtur sonte ka shkarkuar drejtorin e përgjithshëm të televizionit publik, Ngadhnjim Kastratin.

Bordi ka bërë publik vendimin, në të cilin thuhet se Kastrati ka dështuar në kryerjen e punëve të tij në mënyrë efektive dhe se ka vepruar në kundërshtim me Ligjin për RTK-së duke shkelur nenin 33 të këtij Ligji.

Vendimin e plotë e gjeni KËTU.