(Dokument) Qeveria heq tarifën 100 për qind, vendos reciprocitetin me Serbinë

Qeveria në detyrë e Kosovës ka votuar për heqjen e tarifës 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjë-Hercegovinës dhe zëvendësimin e saj me masën graduale të reciprocitetit ndaj Serbisë.

Kurti të martën në një konferencë për media ka njoftuar se nuk do të vendosen masa reciprociteti ndaj Bosnjë-Hercegovinës.

Vendimi ka hyrë në fuqi 15 minuta më parë.

Ky është vendimi i plotë i Qeverisë.