Disa prej rregullave mbretërore që Harry dhe Meghan nuk do t’i ndjekin më

Në fillim të këtij muaji Harry dhe Meghan janë tërhequr nga familja mbretërore.

Synimi është që të punojnë për t’u bërë të pavarur financiarisht.

Tani që Princi Harry dhe Meghan Markle kanë dhënë dorëheqjen, ka shumë rregulla që ata nuk duhet të respektojnë më, disa prej tyre i gjeni më poshtë:

Ata mund të nënshkruajnë autografe.

Tani ata mund të përqafojnë fansat e tyre.

Ata nuk kanë nevojë të kenë një shërbim pagëzimi për fëmijën e tyre të ardhshëm.

Ata nuk kërkohet më ta përfaqësojnë Mbretëreshën në ngjarjet zyrtare të familjes mbretërore.

Ata nuk do të trajtohen më si mbretërorë dhe përkundrazi, do të thirren në emrat e tyre të vërtetë.

Meghan mund të fillojë të vishet me mënyrën si ajo vishej para se të bëhej pjesë e familjes mbretërore.

Ata nuk kanë më nevojë të ndjekin frikën e tipit “kurrë mos u ankoni, kurrë mos i shpjegoni” Mbretëreshës.

Ata mund ta shprehin dashurinë e tyre në publik, megjithëse ata kurrë nuk refuzuan ta bëjnë këtë edhe kur ishte “e ndaluar”.

Harry dhe Meghan nuk do të përdorin më titujt e tyre mbretërorë dhe nuk do të marrin fonde publike për detyrat mbretërore. /21Media