Dikur quajtën njëri tjetrin “frikacak” e “mercenar”, Anton Quni nuk shkon në parakalimin e Thaçit në FSK

Ministri i Mbrojtjes, Anton Quni, e ka bojkotuar fjalimin e sotëm të Presidentit Hashim Thaçi para ushtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK). Fjalimi dhe parakalimi i Thaçit para ushtarëve të FSK-së erdhi vetëm pak orë pasi një ceremoni për ndër të 12 vjetorit të pavarësisë ishte mbajtur pa praninë e tij. Në ceremoninë … Continue reading Dikur quajtën njëri tjetrin “frikacak” e “mercenar”, Anton Quni nuk shkon në parakalimin e Thaçit në FSK